0888 263 322

Коли под наем

За Нас

Lux Cars е компания, която разполага с богат автопарк за отдаване на коли под наем. За нас удобството на клиентите е приоритет, затова се стараем да им предоставяме технически изправни автомобили, оборудвани с всички екстри и документи, за комфортно и безопасно пътуване.

Автомобилите на Lux Cars са с платени застраховки и пътни такси. Преминали са изискваните от закона технически прегледи и са оборудвани с подходящи за сезона гуми. Спазени са всички условия, за безаварийно шофиране.
Коли под наем
Ако предпочетете коли под наем от Lux Cars, Вие ще получите комфортен автомобил, напълно оборудван, на добра цена. Разполагаме с автомобили от различен ценови клас, благодарение на което можем да изпълним изискванията и на най-взискателните клиенти.

Ние предоставяме широк спектър от услуги, като осигуряване на шофьор, доставяне и прибиране на нашите коли под наем във всяка точка на страната, а също и посрещане и превозване на хора с наши коли и шофьори. Ние знаем, че в живота на всеки се случват непредвидени ситуации, затова осигуряваме 24-ри часа контакт с компетентни служители на Lux Cars, които са готови да помогнат при аварии и проблеми.

Осигуряваме конкурентни цени на коли под наем, но въпреки това, винаги сме отворени за диалог и договаряне на различни варианти за отдаване на автомобили под наем. Ако се нуждаете от шофьор, ние имаме на разположение и екип от шофьори, които са опитни и квалифицирани, шофират внимателно, като избягват всички рискове за ПТП.

В случай, че желаете да пътувате с наетия от Lux Cars автомобил в чужбина, това е възможно след изготвяне на всички необходими документи. Ако заминавате на почивка, възползвайте се от нашите допълнителни екстри и оборудване за автомобилите.

Lux Cars предлага онлайн резервации за удобство на клиентите си. Наемането на автомобил става след оглед на автомобила от клиента и подписване на договор. Осигурете си комфортно пътуване с автомобилите на Lux Cars! С нашите автомобили нямате други грижи, освен да шофирате безаварийно и да спазвате Правилника за движение по пътищата. Всичко останало е грижа на Lux Cars. Приятно пътуване!